menu
Thys (3 UUR SET)

Thys (3 UUR SET)

Synth wave, Breakbeat, Drum & Bass en meer - [QUIET ZONE TRY-OUT]

De Hall komt met een clubavond die de start markeert van onze nieuwe serie typsiche Hall of Fame nachtprogramma's. Wat is nu een beter manier om deze reeks af te trappen, dan met een 3 uur set van één van de founding fathers van basstrio ‘Noisia’. Thijs de Vlieger is na het 20 jarige bestaan van noisia, zijn solo project gestart en reist nu heel de wereld over onder zijn alias ‘Thys'. Verwacht een heavy bass set waarin niks hetzelfde gaat zijn en je constant mee wordt genomen in de unieke sounddesign en messcherpe mixing van Thys. 

Wanneer Thys clubmuziek produceert, houdt hij van het spel met BPM's en stemmingen. Zijn meest recente EP, "Shoulder To Shoulder," is een liefdesbrief aan clubmuziek en de intuïtieve samenhorigheid die luide muziek in een donkere zaal kan ontsluiten.

Als lid van het breed erkende elektronische muziektrio Noisia heeft Thys tientallen jaren de wereld rondgereisd, samengewerkt met en geremixt voor topartiesten zoals The Prodigy en Skrillex, en muziek gecomponeerd voor AAA-videogames zoals DMC: Devil May Cry en Motorstorm: Apocalypse.

Eentje voor de avontuurlijke bassliefhebbers om in de agenda te zetten! Tot 11 november! 

 

TIMETABLE:

  • 23:00 - 23:30 King of Snake
  • 23:30 - 01:00 Subfiction 
  • 01:00 - 04:00 THYS

 

 

TICKETS

  • Early birds: €12,50 (SOLD OUT)
  • Regular tickets: €15,00

 

Let op ! 

WANNEER DE DEUREN OPEN  GAAN, GEEN ONLINE TICKETVERKOOP MEER.

DAN ZIJN KAARTEN ALLEEN AAN DE DEUR NOG VERKRIJGBAAR

 

DEUREN OPEN: 23:00

START PROGRAMMA: 23:00

EIND PROGRAMMA: 04:00

SUBFICTION

Naast de 3-urige set van Thys, was er nog ruimte voor een andere baanbrekende artiest. Subfiction is het laatste breakbeat talent van nederlands bodem. Als een modieus ‘casper het spookje’, speelt hij de zaal plat met zijn hardste platen en live producties. Pak dus snel jouw tickets en kom op tijd om alvast helemaal warm te lopen op SUBFICTION!

SUBFICTION
Tape decoration image
Tape decoration image

King of Snake

King of Snake, afkomstig uit Tilburg, focust zich sinds 2008 op het verzamelen van dubstep platen en de kunst van het mixen. Verschillende optredens op Give it Dub, Jera on Air, Studio Bangana en radioshows nationaal hebben zijn act vormgegeven. Stap met hem mee in de dubtrain en voordat we losgaan op Subfiction en Thys.

King of Snake
Tape decoration image
Tape decoration image