menu
Masta Ace & Marco Polo (USA)

Masta Ace & Marco Polo (USA)

Richmond Hill Tour - Exclusive NL show NEW ALBUM COMING SOON!

Op 10 December komen niemand minder dan Masta Ace & Marco Polo naar de Hall of Fame!

In 1988 verschijnt Masta Ace als lid van de Juice Crew op het nummer “The Symphony” samen met Big Daddy Kane en Kool G Rap. Een aantal jaar later op 24 juli 1990 brengt Masta Ace zijn debuut album, Take A Look Around uit. Hierna volgen twee albums van de door hem gevormde rapgroep Masta Ace Incorporated, beter bekend als “The I.N.C.” hieruit vloeide het wel bekende ‘Sittin’ on chrome album’. Masta Ace staat bekend als een storyteller in hiphop. Zijn albums zijn vaak één lang verhaal waar elk nummer aan bijdraagt. Met deze stijl heeft hij een grote impact gehad op het hiphop landschap, rappers van Eminem tot Conway the Machine noemen Masta Ace als een belangrijke invloed op hun muziek. 

Ace, uit Brooklyn (USA) wijkt niet zonder reden uit naar de Tilburgse Hall of Fame, hij komt ter eren van zijn album ‘A Breukelen Story’ volledig geproduceerd door Marco Polo, waarvan binnenkort het vervolg album “Richmond Hill" uit komt. Ace en Polo nemen je met hun unieke sound terug in de tijd om je een tour door Brooklyn te geven. Met de klassieke samenstelling van DJ en MC laten Ace en Polo zien hoe het er in de jaren 80 en 90 aan toe ging op een “block party”.

Wie de support verzorgd, dat lees je hier onder!

 

Tijdschema:

  • DEUREN OPEN: 20:00
  • DJ Bowie: 20:00 / 20:30
  • Rickz & McGyver: 20:30 / 21:00
  • DJ Bol: 21:00 / 21:15
  • Masta Ace & Marco Polo: 21:15 / 22:45
  • DJ Bol: 22:45 / 23:30
  • EIND PROGRAMMA: 23:30
Koop tickets Facebook event
Datum 10-12-2023
Tijd 20:00
Genre Hiphop

RICKZ & MCGYVER

McGyver en Rickz representen Tilburg als geen ander, en laten ze met back to back repertoire en freestyle rap geen spaan heel van elke stage.

De MCs zetten zichzelf na een landelijke tour met Def P in 2016 in Nederland op de kaart en werden ze in 2017 landelijke & wereldfinalisten als beste freestyle MCs bij End of the Weak. Sindien dropte McGyver vooral solo de laatste 2 jaar zeldzame tunes met namen als Pete Rock, Buckwild & ONYX, maar werkt het duo nu weer samen aan nieuw repertoire.

Weet dat dit geen misser kan zijn, wanneer twee rasentertainers de avond warmdraaien met een CV waarop support shows voor verschillende legends staan, zoals: Public Enemy, KRS-One, M.O.P., Onyx, Smif-n-Wessun & Large Professor.

RICKZ & MCGYVER
Tape decoration image
Tape decoration image

DJ Bowie en DJ Bol

Bowie is muziekjournalist voor o.a. NRC en Hiphop In Je Smoel, de geestelijk vader van hiphopfeest All … Everything en tekstschrijver onder zijn eigen vlag Nuthin' Left Media. Buiten die functies heeft ‘ie al bij heel wat gekke Mc’s mogen draaien.

 

Bol is voor het vaste publiek van de Hall Of Fame en Ladybird Skatepark een bekend gezicht, deze man draait vinyl als geen ander en heeft een gekke selectie aan pokoes voor je klaar staan.

 

 

DJ Bowie en DJ Bol
Tape decoration image
Tape decoration image